Greek English French German

Ο καιρός στο Πετροκέφαλο

Ευχαριστίες Μορφωτικού Συλλόγου

     

     Αγαπητοί συγχωριανοί, φίλοι και μέλη του Συλλόγου μας,

Με αφορμή το Κρητικό Γλέντι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιουλίου 2013 το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Πετροκεφάλου ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους μικρούς και μεγάλους συγχωριανούςμέλη και φίλους του Συλλόγου, τις γυναίκες που συνέβαλαν δυναμικά στην προεργασία της εκδήλωσης με τα πολύ όμορφα και νόστιμα εδέσματα τους που μας πρόσφεραν αλλά και την βοήθεια τους πριν και μετά την εκδήλωση. Ευχαριστούμε την Ενορία μας, που μας πρόσφερε τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας αλλά και για τις πολύτιμες συμβουλές που μας έδωσαν για να πάνε όλα καλά.

Επίσης ευχαριστούμε όλους του χορηγούς μας για την προσφορά τους στο Σύλλογο καθώς και για τα δώρα που μας έδωσαν για την λαχειοφόρο μας αγορά.

Χωρίς την εθελοντική εργασία όλων σας δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή.

Φαίνεται αλήθεια κάτι όμορφο και δυνατό γύρω μας από την οργάνωση που έγινε φέτος. Ξέρετε όμως πόση δουλειά χρειάζεται για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο ; Όση πείρα και να υπάρχει πάντα χρειάζονται συζητήσεις, διαφωνίες, ιδρώτας, κούραση, αγωνία να πάνε όλα καλά. Να βοηθήσει ο κόσμος αλλά και την ευχαρίστηση για όσους μπορούν να την νιώσουν ή να την προσφέρουν.

Ας πούμε λοιπόν ένα μπράβο σε όλους που δούλεψαν μέχρι τέλος. Τη ζήσαμε έντονα, αρκετοί από εμάς, τη δουλειά που χρειάστηκε για να τελειώσει με επιτυχία η φετινή εκδήλωση μας που όπως λένε όλοι "πήγε πάρα πολύ καλά"!

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι μέρος των εσόδων της χοροεσπερίδας μας θα διατεθούν για την επισκευή και συντήρηση του Δημοτικού Σχολείου.

Σας ευχαριστούμε όλους που στηρίξατε την προσπάθεια αυτή και να μας συγχωράτε για τυχών λάθη και παραλήψεις.

 

Με εκτίμηση, Μορφωτικός Σύλλογος Πετροκεφάλου.

Copyright © 2013 Μορφωτικός Σύλλογος Πετροκεφάλου | Created by Economologic